Válasszon 8500 féle tap�t�inkb�l, Magyarorsz�g elsőszámú tapéta készletéből a tapétacenter kínálatából!
Vissza a kezdőlapra! d-c-fix deco d-c-fix glass d-c-fix wall miért ajánljuk? még mire használható? hogyan ragasszuk fel? méret és ár TapétaCentrum
15 év
A tapétázás élvonalában.

Aktuális öntapadós tapéta katalógusok

Töltse le elektronikus prospektusainkat!

Figyelem: A letöltéshez szélessávú internet hozzáférés szükséges!
Megrendelésénél, kérjük a cikkszámot megadni szíveskedjék. Köszönjük!

Megrendelés e-mailen:
tapeta@tapetacentrum.hu

1 . D-C-FIX
d-c-fix deco/glass 2015
 
2 . Alkor
Alkor 2015
 
3 . Gekko-fix
Gekko-fix 2015
     
     
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification DIN EN ISO 9001:2000
   
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification ISO 14001

 

d-c-fix glass öntapadós tapéta

 

Kedves Vásárlóink!

Megnyitottuk öntapadós tapéta, fólia, falmatrica webáruházunkat.
Az alábbi linkre vagy bannerre kattintva juthatnak el az öntapadós webáruházba és vásárlohatják meg a kiválasztott öntapadós terméket.

www.ontapados-tapeta.com

öntapadós tapéta, fólia webáruház


Védelem a belátás és a napsugarak ellen.

Öntapadós tapétaAz életben vannak olyan helyzetek, amikor nem akarjuk, hogy mások lássanak minket. Az általunk kínált áttetsző fóliák biztos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen. Akár színes, akár áttetsző nyomásos fóliáról van szó, mindegyik egyszerűen felragasztható az üveg- vagy tükörfelületekre és biztos védelmet nyújtanak. Az élményfürdőzés manapság a fürdőszobában kezdődik. Az általunk kínált áttetsző fóliák szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A zuhanyfülkét néhány egyszerű kézmozdulattal korszerű belátásvédővel szerelhetjük fel.
Mindenki boldog, ha szikrázó napsütés van és gyönyörű az idő. A gond akkor kezdődik, ha a fény vakítóan erős és kellemetlenül felmelegíti a helységeket. Ez könnyen megakadályozható az ultraviola sugárzás ellen védelmet nyújtó árnyékoló fóliákkal, melyek visszatükrözik, és ezzel lényegesen csökkentik a meleg beáramlását.
A törött üvegcserepek komoly bosszúságot okozhatnak életünkben. Az általunk kínált biztonsági fóliával elkerülhetőek a balesetek és kellemetlen élethelyzetek. Üvegtörés esetén összetartja a szilánkokat és ezzel drótozott üveg-hatást ér el. Ezzel a fóliával megakadályozható az át- és betöréskár, megfelelő védelmet nyújt a pinceablakok és más veszélyeztetett üvegfelületek számára.

Látogassa meg az alábbi weboldalainkat és válasszon igényeinek megfelelő tapétát:

Újpesti boltunk
Luxus tapéta
Gyermek tapáta 


www.tapetacentrum.hu