Válasszon 8500 féle tapétáinkból, Magyarország elsőszámú tapéta készletéből a tapétacenter kínálatából!
Vissza a kezdőlapra! d-c-fix deco d-c-fix glass d-c-fix wall miért ajánljuk? még mire használható? hogyan ragasszuk fel? méret és ár TapétaCentrum
15 év
A tapétázás élvonalában.

Aktuális öntapadós tapéta katalógusok

Töltse le elektronikus prospektusainkat!

Figyelem: A letöltéshez szélessávú internet hozzáférés szükséges!
Megrendelésénél, kérjük a cikkszámot megadni szíveskedjék. Köszönjük!

Megrendelés e-mailen:
tapeta@tapetacentrum.hu

1 . D-C-FIX
d-c-fix deco/glass 2015
 
2 . Alkor
Alkor 2015
 
3 . Gekko-fix
Gekko-fix 2015
     
     
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification DIN EN ISO 9001:2000
   
Öntapadóstapéta, fólia Certificate
Certification ISO 14001

 

Még mire használható?

Kedves Vásárlóink!

Megnyitottuk öntapadós tapéta, fólia, falmatrica webáruházunkat.
Az alábbi linkre vagy bannerre kattintva juthatnak el az öntapadós webáruházba és vásárlohatják meg a kiválasztott öntapadós terméket.

www.ontapados-tapeta.com

öntapadós tapéta, fólia webáruház


Még mire használható az öntapadós tapéta?

1. Bármelyik szobai, előszobai bútor felújítható a famintás öntapadós tapétákkal, amelyek mintázata nagyon hasonlít az eredeti fa mintázatra. (pl. fenyő, dió, nyír, rózsagyökér, stb.)

2. A konyhai, fürdőszobai bútorokra a márvány mintázatú a legmegfelelőbb, mert az eredeti bútorlapokra emlékeztet. Nagyon kedvelt a csempemintás öntapadós tapéta, amelyik egyszínű konyhai és fürdőszobai mintákkal egyaránt kapható. (pl. delfin, kagyló, csiga, pirospaprika, olívabogyó, stb.) a csempematrica egy-egy csempe díszítésére szolgál.

3. Bársonyhatású (plüss hatású) öntapadós tapéták kiválóan alkalmasak, kiállítások, rendezvények vagy installációk hátterének a borítására, ékszerboltok polcaira.

4. Igen exkluzív hatást lehet elérni a kígyóbőrre-krokodilbőrre emlékeztető tapétákkal, amelyek 3-4 féle színben is kaphatók.

5. Nagyon különlegesek a fém hatású öntapadós tapéták, amelyekből készül, aranya és ezüst, mattban és fényesben, szálhúzott aranyban és ezüstben, különböző metál-hatásúak, amelyek autók, lap-topok, hangfalak stb. díszei lehetnek.

6. Kedveltek az ajtókra ragasztható famintás fóliák, mivel olcsón újjá lehet varázsolni a lakás bejárati ajtaját, vagy a szobák ajtóinak felújítását.

7. Az öntapadós járólap házilagos kiszerelésben, felragasztható a különböző helyiségeknek megfelelő mintázatokban és stílusban. Kiváló a kopásállóságuk, jól tisztíthatóak.

8. Konyhák díszei lehetnek a kedves, romantikus virágos fóliák, gyerekszobák dekorációi, az állatos figurák, öntapadós tapéták.

Látogassa meg az alábbi weboldalainkat és válasszon igényeinek megfelelő tapétát:

Újpesti boltunk
Luxus tapéta
Gyermek tapáta 


www.tapetacentrum.hu